Olieverversingen en coördinatie

Olieverversingen op hoogte

Met onze speciaal ingerichte Servicetruck kunnen we alle olieverversingen tot een hoogte van ca. 70 meter snel en vakkundig uitvoeren. Onze specialisten voeren olieverversingen uit bij bijvoorbeeld:
Havenkranen, windmolens, industriële kranen, et cetera.

Ad-Hoc olieverversingen

Moet door onvoorziene omstandigheden van een of meerdere systemen de olie gewisseld worden? Eén van de Boccard Projectmanagers komt direct bij u langs om de klus op te nemen. Na goedkeuring van ons voorstel worden de verversingen snel en deskundig door ons serviceteam uitgevoerd.

Turbineolieverversingen

Een turbine vormt vaak het kostbare hart van een productie-installatie. De smeerolie hiervan moet dus ook met de grootste zorg behandeld worden. Boccard heeft ruime kennis en ervaring in huis om de olieverversing van de grootste installaties volledig te verzorgen. Hierbij werken we uiteraard volgens de fabrikantsvoorschriften, aangevuld met onze Best Practices.

Shutdown ondersteuning

Bij grote geplande onderhoudstops kunnen we ondersteuning bieden aan de technische dienst van bedrijven. Ook kunnen we de zorg over de noodzakelijke olieverversingen volledig uit handen nemen. We coördineren dan de werkzaamheden en  voeren deze uit zoals door de klant omschreven.

Smeertechniek Monitoring Audits  Inspecties Oliewisselingen Boccard