Boccard BocLube Benelux, specialist smeertechniek

Sinds 1918 is Boccard een belangrijke speler in Frankrijk en in de rest van de wereld in het ontwerpen en bouwen van steeds productievere en innovatiever industriële installaties.  Met meer dan 3.500 medewerkers in 34 landen hebben we expertise op het gebied van ontwerp, productie, bouw en onderhoud van productie-installaties en zijn we een wereldwijde leider op het gebied van plantbouw en procesoplossingen.

BocLube Benelux is onderdeel van de Boccard Group

BocLube is de divisie van Boccard die zich bezig houdt met Smeertechniek. Binnen BocLube wordt de specifieke kennis gedeeld van de ca. 120 Boccard medewerkers die dagelijks in Europa actief zijn op het gebied van Smeertechniek. Mede door deze internationale, intensieve samenwerking hebben we een werkwijze kunnen ontwikkelen die onze klanten direct leidt naar efficiëntieverhoging, kostenbesparing en veiliger werkmethoden. Ook zal de output en de beschikbaarheid van productie-installaties toenemen. Zo is Boccard aantoonbaar in staat besparingen te realiseren op bestaande onderhoudsbudgetten.

BocLube Benelux is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat diensten verricht bij en producten levert aan industriële bedrijven in de Benelux. Wij zijn een onderdeel van het wereldwijd opererende Boccard concern en actief binnen de divisie BocLube. BocLube houdt zich in 5 Europese landen bezig met Smering, Smeertechniek en het uitvoeren van Smeertechnische onderhoudswerkzaamheden.

Wij nemen binnen de hedendaagse industriële markt een belangrijke positie in. Actief binnen een breed gebied van verschillende marktsectoren, zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen. Zo kunnen we altijd voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

In Nederland en België worden de smeertechnische activiteiten onder de naam BocLube Benelux gecoördineerd door Boccard Netherlands B.V.
Voor alle vragen en problemen rondom Smeertechniek bent u bij Boccard aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder op weg naar de beste oplossing!
Neem contact op met ons voor meer informatie via 0321-314.620 of via: info@boccard.nl